|
candida
|
|
Üzenet: #1
|
|||
|
|||
|
candida
Gandida fertőzésnél melyik készítményüket ajánlják?
|
|||
|
Üzenet: #2
|
|||
|
|||
|
RE: candida
Candida fertőzés csak felborult bélflóra esetén tud kialakulni, ezért nagyon fontos annak rendezése probiotikummal.
A ProGastro Immun-Aktív használatát javaslom, az első 1-2hétben akár dupla adagban is. A használatát min.2 hónapra kell tervezni, de az egyén bélflórájától függően akár 3-4 hónap is szükséges lehet. Erről meggyőződhet, ha 2 hónap után elhagyja a port, néhány nap után érezni fogja, ha szükséges a folytatás. Nagyon fontos tudni. hogy az immunrendszerre kifejtett jótékony hatás csak 3-4hét múlva jelentkezik! A nemzetközi szakirodalomban nem találni olyan vizsgálatot, mely ennél korábban igazolta volna azt. Tehát ha valaki immunerősítés céljából használ probiotikumot, min.2 hónapig szedje! ProGastro Kft. |
|||
|
Üzenet: #3
|
|||
|
|||
|
Candida fertőzésem nekem is volt. Én 4 hónapig szedtem az Immunaktívot, mire elmúltak a nőgyógyászati panaszaim. Azóta 3-4 havonta beszedek 1 dobozzal a biztonság kedvéért.Niki
|
|||
|
Üzenet: #4
|
|||
|
|||
|
Tisztelt Szerkesztők!
Igaz-e, hogy az erős bélflóra mellett nem tud a candida túlnövekedni és panaszokat okozni? Bár ezt orvostól hallottam, de kérem, hogy esetleg az önök orvosszakértője is válaszoljon, mert annyi mindent hallani és olvasni a candidáról. köszönettel Anita |
|||
|
Üzenet: #5
|
|||
|
|||
|
Tisztelt Szerkesztők!
Harmadik éve küzdök a candida ellen(diéta,vitaminok,,lekvár,immunerősítés..)hol nagyobb ,hol kisebb sikerrel. De teljesen sose sikerült megszabadulnom tőle. Különböző probiotikus termékekeket is próbáltam már,ami időlegesen segített. De aztán újra kezdődött minden. Kérdésem:hogy a Pograstro Immunaktiv ,miben különbözik a többi probiotikus terméktől? Köszönöm. vera |
|||
|
Üzenet: #6
|
|||
|
|||
(2009-11-30 10:47 PM)Vendég Írta: Tisztelt Szerkesztők! Kedves Vera! A ProGastro Immun-aktív nevű probiotikus készítményünkkel kapcsolatban német egyetemeken (Freiburg, Mainz) történt klinikai vizsgálat, melynek során igazolták, hogy a készítmény használata mellett a nyálkahártyát védő ellenanyag (IgA) termelése és a természetes ölősejtek (ezek az első védelmi vonalunk főszereplői) száma nő. Ezek az adatok a természetes immunerősítő hatást igazolják. üdvözlettel Pelle Judit dr. |
|||
|
Üzenet: #7
|
|||
|
|||
|
candia
Kedves Doktornő,
Én már lassan két éve küszködök puffadással és hasmenéssel. Már teljesen kivizsgáltak - volt gyomor és vastagbél tükrözésem is -, de nem találtak semmit. Azt gondoltam hátha a bélflórámmal van valami vagy esetleg candidám lenne? Önök melyik készítményüket ajánlanák ezekre a problémákra? |
|||
|
Üzenet: #8
|
|||
|
|||
RE: candia
(2010-09-30 07:12 PM)halimamy Írta: Kedves Doktornő, Kedves Halimamy! Candida fertőzés csak felborult bélflóra esetén tud kialakulni, ezért nagyon fontos annak rendezése. A ProGastro Immun-Aktív használatát javaslom, az első 1-2hétben akár dupla adagban is. A ProGastro Immun-aktív nevű probiotikus készítményünkkel kapcsolatban német egyetemeken (Freiburg, Mainz) történt klinikai vizsgálat, melynek során igazolták, hogy a készítmény használata mellett a nyálkahártyát védő ellenanyag (IgA) termelése és a természetes ölősejtek (ezek az első védelmi vonalunk főszereplői) száma nő. Ezek az adatok a természetes immunerősítő hatást is igazolják. A használatát legalább 2 hónapra kell tervezni, de az egyén bélflórájától függően akár 3-4 hónap is szükséges lehet. Erről meggyőződhet, ha 2 hónap után elhagyja a port, néhány nap után érezni fogja, ha szükséges a folytatás. Nagyon fontos tudni. hogy az immunrendszerre kifejtett jótékony hatás csak 3-4hét múlva jelentkezik! A nemzetközi szakirodalomban nem találni olyan vizsgálatot, mely ennél korábban igazolta volna azt. Tehát ha valaki immunerősítés céljából használ probiotikumot, minimum 2 hónapig szedje! üdvözlettel Pelle Judit dr. |
|||
|
Üzenet: #9
|
|||
|
|||
|
Üdvözletem!
Egy hónapig szedtem a progastro 825 terméküket, nagyon sokat segített, újra elkezdtem "hízni", életerősebbnek érzem magam, stb. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A kérdésem az volna, hogy mennyi ideig célszerű folytatni a kúrát, érdemes-e áttérni az immun-aktív termékre? Illetve van egy ismerősöm, aki szintén panaszkodik néha gyomori diszkomfortra, de nincs semmilyen gasztroenterológiai problémája, neki is a progastro családot javasoltam, melyik terméket érdemes kipróbálnia? Köszönettel Adrián |
|||
|
Üzenet: #10
|
|||
|
|||
(2010-11-03 11:55 AM)adrian Írta: Üdvözletem! Kedves Adrián! Örömmel hallom jó tapasztalatait. Saját megfigyeléseink szerint az első alkalommal célszerű a bélflóra építését 8-12 hétig folytatni, mert akkor hosszútávú eredmény várható. Az első vagy második 825 kúra után jó szokott lenni az Immun-aktív-ra való áttérés, sőt azután ezt szokták használni tartósan. Kivétel az, ha krónikus bélgyulladásról van szó, mert ott hosszútávú tapasztalat szól a 825 használata mellett és ezt a vizsgálatok is alátámasztják. Persze a bélgyulladás alapkezelése melletti kiegészítésképpen. Az ismerősével kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, mert nem tudom mi a probléma. Ha kivizsgálták és nála is a bélflóra eltérése az ok, akkor bátran elkezdheti az Immun-aktív-ot. Ha a hasmenés kifejezettebb, akkor a 825-öt is javasoljuk. Ha részletesebb szakmai kérdése van, akkor küldje az info@progastro.hu címre és gasztroenterológus szakértőnk véleményét is kikérjük. üdvözlettel Pelle Judit dr. |
|||
|
|

Keresés
Taglista
Naptár
Súgó