Idő: 2012-05-19, 01:54 PM Üdvözöllek, Vendég! (BelépésRegisztráció)

Új válasz 

A téma értékelése:
  • 0 Szavazatok - 0 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
candida
2009-02-20, 03:12 PM
Üzenet: #1
candida
Gandida fertőzésnél melyik készítményüket ajánlják?
Válasz idézéssel
2009-02-20, 06:37 PM
Üzenet: #2
RE: candida
Candida fertőzés csak felborult bélflóra esetén tud kialakulni, ezért nagyon fontos annak rendezése probiotikummal.
A ProGastro Immun-Aktív használatát javaslom, az első 1-2hétben akár dupla adagban is. A használatát min.2 hónapra kell tervezni, de az egyén bélflórájától függően akár 3-4 hónap is szükséges lehet. Erről meggyőződhet, ha 2 hónap után elhagyja a port, néhány nap után érezni fogja, ha szükséges a folytatás.
Nagyon fontos tudni. hogy az immunrendszerre kifejtett jótékony hatás csak 3-4hét múlva jelentkezik! A nemzetközi szakirodalomban nem találni olyan vizsgálatot, mely ennél korábban igazolta volna azt. Tehát ha valaki immunerősítés céljából használ probiotikumot, min.2 hónapig szedje!
ProGastro Kft.
Válasz idézéssel
2009-03-02, 10:43 PM
Üzenet: #3
Candida fertőzésem nekem is volt. Én 4 hónapig szedtem az Immunaktívot, mire elmúltak a nőgyógyászati panaszaim. Azóta 3-4 havonta beszedek 1 dobozzal a biztonság kedvéért.Niki
Válasz idézéssel
2009-09-06, 05:11 PM
Üzenet: #4
Tisztelt Szerkesztők!

Igaz-e, hogy az erős bélflóra mellett nem tud a candida túlnövekedni és panaszokat okozni? Bár ezt orvostól hallottam, de kérem, hogy esetleg az önök orvosszakértője is válaszoljon, mert annyi mindent hallani és olvasni a candidáról.

köszönettel

Anita
Válasz idézéssel
2009-11-30, 10:47 PM
Üzenet: #5
Tisztelt Szerkesztők!
Harmadik éve küzdök a candida ellen(diéta,vitaminok,,lekvár,immunerősítés..)hol nagyobb ,hol kisebb sikerrel. De teljesen sose sikerült megszabadulnom tőle. Különböző probiotikus termékekeket is próbáltam már,ami időlegesen segített. De aztán újra kezdődött minden. Kérdésem:hogy a Pograstro Immunaktiv ,miben különbözik a többi probiotikus terméktől?
Köszönöm.
vera
Válasz idézéssel
2010-09-01, 09:38 AM
Üzenet: #6
(2009-11-30 10:47 PM)Vendég Írta:  Tisztelt Szerkesztők!
Harmadik éve küzdök a candida ellen(diéta,vitaminok,,lekvár,immunerősítés..)hol nagyobb ,hol kisebb sikerrel. De teljesen sose sikerült megszabadulnom tőle. Különböző probiotikus termékekeket is próbáltam már,ami időlegesen segített. De aztán újra kezdődött minden. Kérdésem:hogy a Pograstro Immunaktiv ,miben különbözik a többi probiotikus terméktől?
Köszönöm.
vera

Kedves Vera!

A ProGastro Immun-aktív nevű probiotikus készítményünkkel kapcsolatban német egyetemeken (Freiburg, Mainz) történt klinikai vizsgálat, melynek során igazolták, hogy a készítmény használata mellett a nyálkahártyát védő ellenanyag (IgA) termelése és a természetes ölősejtek (ezek az első védelmi vonalunk főszereplői) száma nő. Ezek az adatok a természetes immunerősítő hatást igazolják.

üdvözlettel

Pelle Judit dr.
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2010-09-30, 07:12 PM
Üzenet: #7
candia
Kedves Doktornő,

Én már lassan két éve küszködök puffadással és hasmenéssel. Már teljesen kivizsgáltak - volt gyomor és vastagbél tükrözésem is -, de nem találtak semmit. Azt gondoltam hátha a bélflórámmal van valami vagy esetleg candidám lenne? Önök melyik készítményüket ajánlanák ezekre a problémákra?
Válasz idézéssel
2010-10-03, 11:18 AM
Üzenet: #8
RE: candia
(2010-09-30 07:12 PM)halimamy Írta:  Kedves Doktornő,

Én már lassan két éve küszködök puffadással és hasmenéssel. Már teljesen kivizsgáltak - volt gyomor és vastagbél tükrözésem is -, de nem találtak semmit. Azt gondoltam hátha a bélflórámmal van valami vagy esetleg candidám lenne? Önök melyik készítményüket ajánlanák ezekre a problémákra?

Kedves Halimamy!

Candida fertőzés csak felborult bélflóra esetén tud kialakulni, ezért nagyon fontos annak rendezése.
A ProGastro Immun-Aktív használatát javaslom, az első 1-2hétben akár dupla adagban is. A ProGastro Immun-aktív nevű probiotikus készítményünkkel kapcsolatban német egyetemeken (Freiburg, Mainz) történt klinikai vizsgálat, melynek során igazolták, hogy a készítmény használata mellett a nyálkahártyát védő ellenanyag (IgA) termelése és a természetes ölősejtek (ezek az első védelmi vonalunk főszereplői) száma nő. Ezek az adatok a természetes immunerősítő hatást is igazolják.
A használatát legalább 2 hónapra kell tervezni, de az egyén bélflórájától függően akár 3-4 hónap is szükséges lehet. Erről meggyőződhet, ha 2 hónap után elhagyja a port, néhány nap után érezni fogja, ha szükséges a folytatás.
Nagyon fontos tudni. hogy az immunrendszerre kifejtett jótékony hatás csak 3-4hét múlva jelentkezik! A nemzetközi szakirodalomban nem találni olyan vizsgálatot, mely ennél korábban igazolta volna azt. Tehát ha valaki immunerősítés céljából használ probiotikumot, minimum 2 hónapig szedje!

üdvözlettel
Pelle Judit dr.
Válasz idézéssel
2010-11-03, 11:55 AM
Üzenet: #9
Üdvözletem!

Egy hónapig szedtem a progastro 825 terméküket, nagyon sokat segített, újra elkezdtem "hízni", életerősebbnek érzem magam, stb. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A kérdésem az volna, hogy mennyi ideig célszerű folytatni a kúrát, érdemes-e áttérni az immun-aktív termékre? Illetve van egy ismerősöm, aki szintén panaszkodik néha gyomori diszkomfortra, de nincs semmilyen gasztroenterológiai problémája, neki is a progastro családot javasoltam, melyik terméket érdemes kipróbálnia?

Köszönettel

Adrián
Válasz idézéssel
2010-11-03, 11:19 PM
Üzenet: #10
(2010-11-03 11:55 AM)adrian Írta:  Üdvözletem!

Egy hónapig szedtem a progastro 825 terméküket, nagyon sokat segített, újra elkezdtem "hízni", életerősebbnek érzem magam, stb. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A kérdésem az volna, hogy mennyi ideig célszerű folytatni a kúrát, érdemes-e áttérni az immun-aktív termékre? Illetve van egy ismerősöm, aki szintén panaszkodik néha gyomori diszkomfortra, de nincs semmilyen gasztroenterológiai problémája, neki is a progastro családot javasoltam, melyik terméket érdemes kipróbálnia?

Köszönettel

Adrián

Kedves Adrián!

Örömmel hallom jó tapasztalatait. Saját megfigyeléseink szerint az első alkalommal célszerű a bélflóra építését 8-12 hétig folytatni, mert akkor hosszútávú eredmény várható. Az első vagy második 825 kúra után jó szokott lenni az Immun-aktív-ra való áttérés, sőt azután ezt szokták használni tartósan. Kivétel az, ha krónikus bélgyulladásról van szó, mert ott hosszútávú tapasztalat szól a 825 használata mellett és ezt a vizsgálatok is alátámasztják. Persze a bélgyulladás alapkezelése melletti kiegészítésképpen.
Az ismerősével kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, mert nem tudom mi a probléma. Ha kivizsgálták és nála is a bélflóra eltérése az ok, akkor bátran elkezdheti az Immun-aktív-ot. Ha a hasmenés kifejezettebb, akkor a 825-öt is javasoljuk.
Ha részletesebb szakmai kérdése van, akkor küldje az info@progastro.hu címre és gasztroenterológus szakértőnk véleményét is kikérjük.

üdvözlettel

Pelle Judit dr.
Válasz idézéssel
Új válasz