|
candida
|
|
Üzenet: #11
|
|||
|
|||
|
RE: candida
Kedves ProGastro!
Én a candidával küzdök már elég rég óta,mindent kiprobáltam,de nem nagy sikerrel!Akkor rátaláltam az őnők oldalára ,és megrendeltem a Progastro Immun-aktívot! Amit már 3-dik hónapja szedek,és most rendeltem meg a negyedik dobozt! Amikor elkezdtem egyből változást éreztem,és a tüneteim is kezdtek megszünni,de még mindig nem teljesen szünt meg! Azt szeretném megkérdezni ,hogy kigyógyukhatok e teljesen belőlle? Mert már annyira szeretném és néha teljesen elkeseredek,hogy nem! Válaszát előre is köszönöm! |
|||
|
Üzenet: #12
|
|||
|
|||
(2011-03-24 12:06 PM)klaudia Írta: Kedves ProGastro! Kedves Klaudia! A bélflóra rendbetétele sokszor nagyon nehéz és lassú folyamat. Tapasztalatunk szerint akár 5-6 hónapig is eltarthat a candida esetén. Fontos azt is tisztázni, hogy egyéb probléma nem játszik-e szerepet a tünetek fenntartásában, mint pl.: laktóz-érzékenység vagy lisztérzékenység vagy akár egyéb bélbetegség. Amíg folytatja a kúrát, addig ezeket is jó lenne kideríteni. üdvözlettel Dr. Pelle Judit |
|||
|
Üzenet: #13
|
|||
|
|||
|
Kedves Judit!
Érdeklődnék, hogy autoimmun betegek (enyhe crohn, RA) szedhetik-e Progastro immun-aktív készítményt, illetve bármilyen egyéb gyógyszerrel állhat-e kölcsönhatásban. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Dóri |
|||
|
Üzenet: #14
|
|||
|
|||
(2011-10-07 11:38 AM)kissdora Írta: Kedves Judit! Kedves Dóri! A ProGastro Immun-aktív minden betegségben szedhető, egyedül a rendkívül súlyos állapotú, legyengült pácienseknél mérlegelendő bármilyen probiotikum használata. A ProGastro immun-aktív bármelyik gyógyszerrel szedhető, kölcsönhatás nem ismert. üdvözlettel Pelle Judit dr. |
|||
|
|

Keresés
Taglista
Naptár
Súgó