Idő: 2012-05-19, 01:49 PM Üdvözöllek, Vendég! (BelépésRegisztráció)

Új válasz 

A téma értékelése:
  • 0 Szavazatok - 0 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
miért kell várni az evéssel
2009-02-19, 08:20 PM
Üzenet: #1
miért kell várni az evéssel
Kedves ProGastro Kft!
Kiváncsi lennék, miért kell várni az evéssel 20-30percet a por bevétele után?
Kedves Péter!

A ProGastro porok bevételekor fontos a üres gyomor, mert igy a feloldott por gyorsabban átjut a gyomron,és hamar eléri a "célt", vagyis a bélrendszert. Ha étkezéssel együtt vesszük be, akkor a táplálékkal együtt halad az emésztés útján és később kerül a megfelelő helyre.A teáskanálnyi mennyiségben bőven van olyan anyag, ami védelmet jelent a baktériumok számáramind a gyomorsav, mind az epesavval szemben, és olyan anyag is, ami segíti a megtapadásukat és a szaporodásukat.
Csecsemőknél természetesen nem kell ennyi időt várni, sőt, tápszerükbe is beletehető.
ProGastro kft
Válasz idézéssel
2009-02-27, 01:24 PM
Üzenet: #2
RE: miért kell várni az evéssel
A 2 éves kislányom a ProGastro KID port szedi, én beleteszem a gyümölcslevébe. Észre sem veszi, szivesen eliszogatja délelőttönként. Judit
Válasz idézéssel
2009-08-04, 10:25 AM
Üzenet: #3
RE: miért kell várni az evéssel
Kedves Péter!

Én a ProGastro Immun-aktív -ot szedem. Nekem ugyanezt magyarázta el a gasztroenterológus orvosom. Sőt azt is javasolta, hogy ha a reggeli rohanásban nem kényelmes ezzel foglalkozni, akkor bevehetem a vacsora után 2-3 órával is, pl. lefekvés előtt 1/2 1 órával. Lényeg, hogy a gyomrom üres legyen. Igaz Ő is jobbnak tartotta a reggeli bevételt.

üdv

Tibor
Válasz idézéssel
Új válasz