Idő: 2012-05-19, 01:48 PM Üdvözöllek, Vendég! (BelépésRegisztráció)

Új válasz 

A téma értékelése:
  • 0 Szavazatok - 0 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hogyan jó adni a KID port?
2009-02-19, 07:57 PM
Üzenet: #1
Hogyan jó adni a KID port?
Kisfiam 8 hónapos,és hasmanés miatt a KID terméket javasolták.Hogy adjam be neki?
Kedves Ili!
A ProGastro KID port a dobozban lévő tájékoztató szerint fel kell oldani(a kanál 2,5ml jelzéséig tölteni porral,majd ez beleönteni kb.1dl folyadékba).A folyadék lehet víz,tea,gyümölcslé, de ha ezt nem issza a kicsi, akkor a tápszerbe is beletehető, sőt az sem probléma, ha nem egyszerre issza meg. Fontos, hogy ne legyen sem hideg, sem forró az innivaló.
dr.Pelle Judit,ProGastro
Válasz idézéssel
2009-03-02, 03:00 PM
Üzenet: #2
RE: Hogyan jó adni a KID port?
Kedves Ili!
Az én kislányom 4 éves és sokszor szedi a ProGastro KID-et (allergiára hajlamos, és közösségbe jár, muszáj erősíteni az immunrendszerét), régebben teával vagy gyümölcslével vette be. Valamiért mostanában nem hajlandó ezekkel bevenni, ezért azt találtam ki, hogy petit danone-ba keverem el. abban nem is nagyon venni észre, de azért megmondtam neki, hogy beletettem.
Próbáld ki, nekünk bejött!
Üdv, egy anya
Válasz idézéssel
2010-07-04, 07:51 AM
Üzenet: #3
Kedves Doktornő!

Nem tudok elmennni az adagoló kanálon- a tájékoztató 2,5 ml ír, ilyen jelzés nincs a kanálon..... van 1/4, 1/2, 3.....
Hogy kell ezt érteni?

Köszönöm
Erzsi
Válasz idézéssel
2010-07-04, 11:12 AM
Üzenet: #4
(2010-07-04 07:51 AM)Vendég Írta:  Kedves Doktornő!

Nem tudok elmennni az adagoló kanálon- a tájékoztató 2,5 ml ír, ilyen jelzés nincs a kanálon..... van 1/4, 1/2, 3.....
Hogy kell ezt érteni?

Köszönöm
Erzsi

Kedves Erzsi!

Köszönjük észrevételét. A korábbi mérőkanálon rajta volt, hogy a kanál űrtartama 5 ml, megnéztük és valóban nincs rajta a mostaniakon. Ezt korrigálni fogjuk.
Tehát a kanalat a 1/2-es jelzésig kell tölteni.

üdvözlettel

Pelle dr.
Válasz idézéssel
2010-11-08, 10:04 PM
Üzenet: #5
ProGastro KID+
Kedves Doktornő!

Nagyon köszönöm tanácsait és a telefonon nyújtott segítségét. Örömmel számolhatok be arról, hogy kisfiam teljesen rendbe jött az emésztési panaszok tekintetében és tényleg elmúlt az ekcémája is, ami születésétől visszatért.
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2011-01-06, 12:02 AM
Üzenet: #6
Kedves Doktornő!

Kisfiam 6 hónapos, antibiotikum kúrát kapott, ezért szeretnék neki adni probiotikumot. Viszont jelen pillanatban leginkább anyatejes, és 1 dl egyéb folyadékot még egész napra elosztva sem tudok neki beadni. Kérdésem lenne, hogy mi az a legkisebb mennyiségű folyadék, amiben elkeverhetem a napi adagot? (A dobozon min 1 dl szerepel, nem tudom, hogy ezt mennyire kell szigorúan betartani?) Elkeverhető-e esetleg pépes ételben? És miután bekevertem, hűtőben kell-e tartani fogyasztásig (ha nem egyszerre fogyasztja)?

Köszönettel,
Valéria
Válasz idézéssel
2011-01-07, 12:00 PM
Üzenet: #7
(2011-01-06 12:02 AM)valeria Írta:  Kedves Doktornő!

Kisfiam 6 hónapos, antibiotikum kúrát kapott, ezért szeretnék neki adni probiotikumot. Viszont jelen pillanatban leginkább anyatejes, és 1 dl egyéb folyadékot még egész napra elosztva sem tudok neki beadni. Kérdésem lenne, hogy mi az a legkisebb mennyiségű folyadék, amiben elkeverhetem a napi adagot? (A dobozon min 1 dl szerepel, nem tudom, hogy ezt mennyire kell szigorúan betartani?) Elkeverhető-e esetleg pépes ételben? És miután bekevertem, hűtőben kell-e tartani fogyasztásig (ha nem egyszerre fogyasztja)?

Köszönettel,
Valéria

Kedves Valéria!

A ProGastro KID port a dobozban lévő tájékoztató szerint fel kell oldani (a kanál 2,5ml jelzéséig tölteni porral,majd ez beleönteni kb.1dl folyadékba).A folyadék lehet víz,tea,gyümölcslé, de ha ezt nem issza a kicsi, akkor a tápszerbe vagy akár anyatejbe is beletehető, sőt az sem probléma, ha nem egyszerre issza meg. Fontos, hogy ne legyen sem hideg, sem forró az innivaló vagy ennivaló. Pépes ételben is elkeverhető. Nem kell hűtőben tartani fogyasztásig.

dr.Pelle Judit,ProGastro
Válasz idézéssel
Új válasz