Idő: 2012-05-19, 01:37 PM Üdvözöllek, Vendég! (BelépésRegisztráció)

Új válasz 

A téma értékelése:
  • 0 Szavazatok - 0 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kedves Progastro!
2009-01-25, 10:05 PM
Üzenet: #1
Kedves Progastro!
Szeretném megtudni, hogy amennyiben olyan bélpanaszaim vannak, amit már gasztroenteorológus is kezelt és jelenleg is gyógyszeres terápián vagyok, akkor is szedhetem ezeket a készítményeket? Vagy mindenképp szükséges lesz egyeztetnem az orvossal emiatt?!

Köszönöm a válaszukat előre is!

Vajdáné
Válasz idézéssel
2009-02-04, 03:41 PM
Üzenet: #2
RE: Kedves Progastro!
(2009-01-25 10:05 PM)Vendég Írta:  Szeretném megtudni, hogy amennyiben olyan bélpanaszaim vannak, amit már gasztroenteorológus is kezelt és jelenleg is gyógyszeres terápián vagyok, akkor is szedhetem ezeket a készítményeket? Vagy mindenképp szükséges lesz egyeztetnem az orvossal emiatt?!

Vajdáné

Kedves Vajdáné!

Örömmel vettük érdeklődését, és előre is elnézést kérünk a technikai okokból késedelmes válaszért.
A készítmény szedése nem befolyásolja károsan a gyógyszeres terápiát, azzal együtt is használhatja.
Természetesen, orvosának jelezze, hogy ProGastro Probiotikumot is szed.
Mielőbbi gyógyulást!
Üdvözlettel,
Dr. Pelle Judit
ügyvezető
Válasz idézéssel
2010-05-11, 12:25 PM
Üzenet: #3
Kedves Progastro!

sokat olvastam mostanában arról hogy a tej nem jó betegségeket okoz stb.Én sportoló vagyok és fehérje koncentrátumot szedek (tejsavófehérje)mert szükségem van a fehérjére .Lehet tőle valami bajom ?Kérem segítsen nekem.

Köszönöm Szalai Tibor
Válasz idézéssel
2010-06-08, 11:43 AM
Üzenet: #4
(2010-05-11 12:25 PM)Vendég Írta:  Kedves Progastro!

sokat olvastam mostanában arról hogy a tej nem jó betegségeket okoz stb.Én sportoló vagyok és fehérje koncentrátumot szedek (tejsavófehérje)mert szükségem van a fehérjére .Lehet tőle valami bajom ?Kérem segítsen nekem.

Köszönöm Szalai Tibor

Kedves Tibor!

Nagyon sok sportolóló igyekszik fokozott fehérjebevitellel segíteni fejlődését. Általánosságban természetsen nem igaz, hogy a tej vagy fehérje koncentrátum problémát okozna. Arra azonban figyelni kell, hogy ne terheljük túl az emésztésünket, bélflóránkat, illetve figyelembe kell venni a tejjel kapcsolatos egyéni érzékenységet.
Javaslom, hogy sporttáplálkozással foglalkozó szakemberrel konzultáljon erről. Tovább javíthat a helyzeten, ha rendezi a bélflóráját. Sportolóknak kifejezetten a ProGastro Immun-aktív készítményt szoktuk javasolni.

üdvözlettel

Demeter dr.
Válasz idézéssel
2010-09-26, 06:43 PM
Üzenet: #5
Kedves Progastro!

Segítségüket szeretném kérni termékválasztással kapcsolatban! Folyamatos gyomorkorgás(nem éhség miatti), puffadás, gyomorgörcs nehezíti meg a napjaimat! Érdeklődnék hogy a Progastro 825 vagy a Progastro Immun Aktív szedését javasolják? Az immunerősítés is rámférne de a 825-s készítmény a gyomrom szempontjából talán jobb lenne? Vagy érdemes lenne először a 825-ből is egy kúrát és utána az Immun Aktívból is egy kúrát végigcsinálni?

Segítségüket előre is köszönöm!
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2010-09-26, 10:08 PM
Üzenet: #6
(2009-01-25 10:05 PM)Vendég Írta:  Szeretném megtudni, hogy amennyiben olyan bélpanaszaim vannak, amit már gasztroenteorológus is kezelt és jelenleg is gyógyszeres terápián vagyok, akkor is szedhetem ezeket a készítményeket? Vagy mindenképp szükséges lesz egyeztetnem az orvossal emiatt?!

Vajdáné

Kedves Vajdáné!

Ezek a ProGastro készítmények a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként és önmagukban is alkalmazhatók. A honlapon található összes információt orvosok ellenőrizték.
Tehát nyugodtan használhatja, de a jó orvos-beteg kapcsolat érdekében azt javaslom, hogy jelezze orvosának.

üdvözlettel

Dr. Pelle Judit
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
Új válasz