|
Székrekedés
|
|
Üzenet: #1
|
|||
|
|||
|
Székrekedés
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni! Anyukámnak gyerekkora óta székrekedése van, már egyik hashajtó sem használ neki. Esetleg a Progastro 825 jót tenne neki? |
|||
|
Üzenet: #2
|
|||
|
|||
RE: Székrekedés
(2010-06-24 04:34 PM)kovaeszt Írta: Üdv! Kedves Vendég! Tapasztalataink szerint a székrekedéses panaszok esetén inkább a ProGastro Immun-aktív szokott hasznos lenni. üdvözlettel Demeter dr. |
|||
|
Üzenet: #3
|
|||
|
|||
|
Kedves Dr. Demeter, köszönöm a válaszát!
|
|||
|
Üzenet: #4
|
|||
|
|||
|
Kedves Doktor Úr!
Meg tudom erősíteni a tapasztalatát. Nekem is a ProGastro Immun-aktív vált be, azóta nincs székrekedésem és a puffadás is teljesen megszűnt. üdvözlettel Ilona |
|||
|
Üzenet: #5
|
|||
|
|||
|
Kedves Doktor Úr!
Az Apukámnak is kifejezett székrekedése van régóta és már a hashajtók sem segítenek. Vastagbél tükrözése is volt, de nem találtak semmit. Én is gondolkodom, hogy kipróbálnám neki a ProGastro Immun-aktívot. Azért szeretném pontosabban tudni, hogy miért segít ez az ilyen esetekben? Kati |
|||
|
Üzenet: #6
|
|||
|
|||
(2010-07-27 09:42 AM)Kati Írta: Kedves Doktor Úr! Kedves Kati! A székrekedés kialakulásában szerepet játszik az, ha a bélflórában kevesebb Bifidobaktérium van, mivel ez a jótékony baktérium segíti a bél mozgását. Ez az oka annak, hogy a megfelelő probiotikus készítmény közvetve hozzájárul a székrekedés enyhítéséhez a Bifidobaktériumok pótlásával. üdvözlettel Demeter dr. |
|||
|
Üzenet: #7
|
|||
|
|||
|
Kedves Doktor úr!
Én is elkezdtem a székrekedés miatt az Immun-aktív szedését. Jó is, csak az a kérdésem, hogy meddig kell szedni, illetve meddig lehet vagy esetleg kell-e szünetet tartani. Halimamy |
|||
|
Üzenet: #8
|
|||
|
|||
(2010-09-20 10:38 PM)halimamy Írta: Kedves Doktor úr! Kedves Halimamy! Krónikus problémák esetén, az első alkalommal, akár 8-12 hétig is érdemes szedni a ProGastro Immun aktív-ot. Utána nyugodtan lehet szünetet tartani vagy csak kúraszerűen alkalmazni (negyedévente). Természetesen a rendszeres használat is lehetséges. üdvözlettel Demeter dr. Demeter dr. |
|||
|
Üzenet: #9
|
|||
|
|||
|
Sziasztok!
Jelenleg az IBS-t kutatom, hogy egy kicsit közelebb kerüljünk ehhez a komplex jelenséghez, ezáltal lehetővé válik, hogy hatékonyabb kezelési módszereket dolgozzunk ki. Ha van kedvetek kitölteni egy ezzel kapcsolatos kérdőívet, akkor most itt a lehetőség: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/517858329/ Előre is nagyon köszönöm a segítséget, és minden jót kívánok! |
|||
|
|

Keresés
Taglista
Naptár
Súgó