Idő: 2012-05-19, 01:33 PM Üdvözöllek, Vendég! (BelépésRegisztráció)

Új válasz 

A téma értékelése:
  • 0 Szavazatok - 0 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Székrekedés
2010-06-24, 04:34 PM
Üzenet: #1
Székrekedés
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
Anyukámnak gyerekkora óta székrekedése van, már egyik hashajtó sem használ neki. Esetleg a Progastro 825 jót tenne neki?
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2010-06-25, 01:33 PM
Üzenet: #2
RE: Székrekedés
(2010-06-24 04:34 PM)kovaeszt Írta:  Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
Anyukámnak gyerekkora óta székrekedése van, már egyik hashajtó sem használ neki. Esetleg a Progastro 825 jót tenne neki?

Kedves Vendég!

Tapasztalataink szerint a székrekedéses panaszok esetén inkább a ProGastro Immun-aktív szokott hasznos lenni.

üdvözlettel

Demeter dr.
Válasz idézéssel
2010-06-25, 05:05 PM
Üzenet: #3
Kedves Dr. Demeter, köszönöm a válaszát!
Válasz idézéssel
2010-06-29, 12:38 PM
Üzenet: #4
Kedves Doktor Úr!

Meg tudom erősíteni a tapasztalatát. Nekem is a ProGastro Immun-aktív vált be, azóta nincs székrekedésem és a puffadás is teljesen megszűnt.

üdvözlettel

Ilona
Válasz idézéssel
2010-07-27, 09:42 AM
Üzenet: #5
Kedves Doktor Úr!

Az Apukámnak is kifejezett székrekedése van régóta és már a hashajtók sem segítenek. Vastagbél tükrözése is volt, de nem találtak semmit. Én is gondolkodom, hogy kipróbálnám neki a ProGastro Immun-aktívot. Azért szeretném pontosabban tudni, hogy miért segít ez az ilyen esetekben?

Kati
Válasz idézéssel
2010-07-27, 11:34 AM
Üzenet: #6
(2010-07-27 09:42 AM)Kati Írta:  Kedves Doktor Úr!

Az Apukámnak is kifejezett székrekedése van régóta és már a hashajtók sem segítenek. Vastagbél tükrözése is volt, de nem találtak semmit. Én is gondolkodom, hogy kipróbálnám neki a ProGastro Immun-aktívot. Azért szeretném pontosabban tudni, hogy miért segít ez az ilyen esetekben?

Kati

Kedves Kati!

A székrekedés kialakulásában szerepet játszik az, ha a bélflórában kevesebb Bifidobaktérium van, mivel ez a jótékony baktérium segíti a bél mozgását. Ez az oka annak, hogy a megfelelő probiotikus készítmény közvetve hozzájárul a székrekedés enyhítéséhez a Bifidobaktériumok pótlásával.

üdvözlettel

Demeter dr.
Válasz idézéssel
2010-09-20, 10:38 PM
Üzenet: #7
Kedves Doktor úr!

Én is elkezdtem a székrekedés miatt az Immun-aktív szedését. Jó is, csak az a kérdésem, hogy meddig kell szedni, illetve meddig lehet vagy esetleg kell-e szünetet tartani.

Halimamy
Válasz idézéssel
2011-02-06, 02:32 PM
Üzenet: #8
(2010-09-20 10:38 PM)halimamy Írta:  Kedves Doktor úr!

Én is elkezdtem a székrekedés miatt az Immun-aktív szedését. Jó is, csak az a kérdésem, hogy meddig kell szedni, illetve meddig lehet vagy esetleg kell-e szünetet tartani.

Halimamy

Kedves Halimamy!

Krónikus problémák esetén, az első alkalommal, akár 8-12 hétig is érdemes szedni a ProGastro Immun aktív-ot. Utána nyugodtan lehet szünetet tartani vagy csak kúraszerűen alkalmazni (negyedévente). Természetesen a rendszeres használat is lehetséges.

üdvözlettel

Demeter dr.

Demeter dr.
Válasz idézéssel
2012-01-17, 09:44 PM
Üzenet: #9
Sziasztok!
Jelenleg az IBS-t kutatom, hogy egy kicsit közelebb kerüljünk ehhez a komplex jelenséghez, ezáltal lehetővé válik, hogy hatékonyabb kezelési módszereket dolgozzunk ki. Ha van kedvetek kitölteni egy ezzel kapcsolatos kérdőívet, akkor most itt a lehetőség: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/517858329/
Előre is nagyon köszönöm a segítséget, és minden jót kívánok!
Válasz idézéssel
Új válasz