|
hogy válasszak készítményt
|
|
Üzenet: #1
|
|||
|
|||
|
hogy válasszak készítményt
Kedves ProGastro Kft! Nagyon sok probiotikumot lehet már kapni a patikákban. Hogy válasszam ki, melyik nekem a legjobb?
|
|||
|
Üzenet: #2
|
|||
|
|||
|
RE: hogy válasszak készítményt
a Probiotikumokat tartalmazó készítményekből egyre nagyobb a választék. A számunkra megfelelő készítmény kiválasztásánál figyelni kell az összetételt, az un.csiraszámot, vagyis a grammonként jelölt egységet(CFU). A kapható készítmények többsége un. általános készítmény, vagyis uaz ajánlott kisgyermeknek és felnőttnek egyaránt. A ProGastro termékcsalád készítményei különböző összetételűek és különböző számű baktériumot tartalmaznak. Ennek az az oka, hogy a különböző tényezők hatására, különböző módon változik a bélflóra öszetétele, így annak pótlásához is különböző összetételű készítmények használhatóak. Pl. egy bélgyulladás esetén más probiotikus baktériumokat, egészen magas csíraszámban lehet használni a bélflóra helyreállítására (Progastro 825), míg az immunrendszer támogatására egy másféle összetételű és csíraszámú készítményt fejlesztettek ki(ProGastro Immun-Aktív).
Az antibiotikumok használatánál sem azt a tanácsot kapjuk orvosunktól, hogy "szedjen valamilyen antibiotikumot", hanem a betegség szempontjából legmegfelelőbbet kapjuk. Ez a helyes gondolkodás a probiotikumok használata esetén is. |
|||
|
Üzenet: #3
|
|||
|
|||
|
Babát szeretnénk, sajnos csak a lombik jöhet számításba. A sok hormonnak köszönhetően legyengült az immunrendszerem és asztmás lettem. Ebben az esetben is ajánlott ezeknek a termékeknek a használata? Ha igen melyiknek?
|
|||
|
Üzenet: #4
|
|||
|
|||
(2010-04-13 11:31 AM)Vendég Írta: Babát szeretnénk, sajnos csak a lombik jöhet számításba. A sok hormonnak köszönhetően legyengült az immunrendszerem és asztmás lettem. Ebben az esetben is ajánlott ezeknek a termékeknek a használata? Ha igen melyiknek? Kedves Vendég! Az Ön esetében a ProGastro Immun-aktív szedését ajánlom. üdvözlettel Demeter dr. Demeter dr. |
|||
|
Üzenet: #5
|
|||
|
|||
|
3 éves gyermekemnek pro gastro 825 javasolt az orvos. Nem okozok gondot ha nem a Kid változatát adom?
|
|||
|
Üzenet: #6
|
|||
|
|||
|
Kedves DoktorÚR!
sokat olvastam mostanában arról hogy a tej nem jó betegségeket okoz stb.Én sportoló vagyok és fehérje koncentrátumot szedek (tejsavófehérje)mert szükségem van a fehérjére .Lehet tőle valami bajom ?Kérem segítsen nekem. Köszönöm Szalai Tibor |
|||
|
Üzenet: #7
|
|||
|
|||
(2010-05-06 10:48 AM)Vendég Írta: 3 éves gyermekemnek pro gastro 825 javasolt az orvos. Nem okozok gondot ha nem a Kid változatát adom? Kedves Vendég! 3 éves gyermeknek inkább a ProGastro KID szedését javaslom. Ennek összetétele kifejezetten gyermekeknek van kifejleszteve. üdvözlettel Pelle Judit dr. gyermekgyógyász szakorvos |
|||
|
Üzenet: #8
|
|||
|
|||
|
Kedves Doktor Úr! Laktózérzékeny vagyok mindentől felpuffadok,rossz a közérzetem. Ön mit ajánlana nekem hogyan és mivel gyógyulhatnék meg? Üdv
árközi Julianna
|
|||
|
Üzenet: #9
|
|||
|
|||
(2012-02-20 06:11 PM)Sárközi Julianna Írta: Kedves Doktor Úr! Laktózérzékeny vagyok mindentől felpuffadok,rossz a közérzetem. Ön mit ajánlana nekem hogyan és mivel gyógyulhatnék meg? Üdv Kedves Julianna! Mint minden táplálkozási intoleranciában, így a laktóz esetén is a legfontosabb a laktóz tartalmú dolgok elkerülése. Kiegészítésképpen igen hasznos a bélflóra rendezése is. Ilyen esetekben a ProGastro Immun-aktív rendszeres vagy kúraszerű szedését javaslom. üdvözlettel Demeter dr. |
|||
|
|

Keresés
Taglista
Naptár
Súgó

árközi Julianna