Progastro Fórum

Teljes verzió: candida
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2

Vendég

Gandida fertőzésnél melyik készítményüket ajánlják?

Vendég

Candida fertőzés csak felborult bélflóra esetén tud kialakulni, ezért nagyon fontos annak rendezése probiotikummal.
A ProGastro Immun-Aktív használatát javaslom, az első 1-2hétben akár dupla adagban is. A használatát min.2 hónapra kell tervezni, de az egyén bélflórájától függően akár 3-4 hónap is szükséges lehet. Erről meggyőződhet, ha 2 hónap után elhagyja a port, néhány nap után érezni fogja, ha szükséges a folytatás.
Nagyon fontos tudni. hogy az immunrendszerre kifejtett jótékony hatás csak 3-4hét múlva jelentkezik! A nemzetközi szakirodalomban nem találni olyan vizsgálatot, mely ennél korábban igazolta volna azt. Tehát ha valaki immunerősítés céljából használ probiotikumot, min.2 hónapig szedje!
ProGastro Kft.

Vendég

Candida fertőzésem nekem is volt. Én 4 hónapig szedtem az Immunaktívot, mire elmúltak a nőgyógyászati panaszaim. Azóta 3-4 havonta beszedek 1 dobozzal a biztonság kedvéért.Niki

Anita

Tisztelt Szerkesztők!

Igaz-e, hogy az erős bélflóra mellett nem tud a candida túlnövekedni és panaszokat okozni? Bár ezt orvostól hallottam, de kérem, hogy esetleg az önök orvosszakértője is válaszoljon, mert annyi mindent hallani és olvasni a candidáról.

köszönettel

Anita

Vendég

Tisztelt Szerkesztők!
Harmadik éve küzdök a candida ellen(diéta,vitaminok,,lekvár,immunerősítés..)hol nagyobb ,hol kisebb sikerrel. De teljesen sose sikerült megszabadulnom tőle. Különböző probiotikus termékekeket is próbáltam már,ami időlegesen segített. De aztán újra kezdődött minden. Kérdésem:hogy a Pograstro Immunaktiv ,miben különbözik a többi probiotikus terméktől?
Köszönöm.
vera
(2009-11-30 10:47 PM)Vendég Írta: [ -> ]Tisztelt Szerkesztők!
Harmadik éve küzdök a candida ellen(diéta,vitaminok,,lekvár,immunerősítés..)hol nagyobb ,hol kisebb sikerrel. De teljesen sose sikerült megszabadulnom tőle. Különböző probiotikus termékekeket is próbáltam már,ami időlegesen segített. De aztán újra kezdődött minden. Kérdésem:hogy a Pograstro Immunaktiv ,miben különbözik a többi probiotikus terméktől?
Köszönöm.
vera

Kedves Vera!

A ProGastro Immun-aktív nevű probiotikus készítményünkkel kapcsolatban német egyetemeken (Freiburg, Mainz) történt klinikai vizsgálat, melynek során igazolták, hogy a készítmény használata mellett a nyálkahártyát védő ellenanyag (IgA) termelése és a természetes ölősejtek (ezek az első védelmi vonalunk főszereplői) száma nő. Ezek az adatok a természetes immunerősítő hatást igazolják.

üdvözlettel

Pelle Judit dr.
Kedves Doktornő,

Én már lassan két éve küszködök puffadással és hasmenéssel. Már teljesen kivizsgáltak - volt gyomor és vastagbél tükrözésem is -, de nem találtak semmit. Azt gondoltam hátha a bélflórámmal van valami vagy esetleg candidám lenne? Önök melyik készítményüket ajánlanák ezekre a problémákra?
(2010-09-30 07:12 PM)halimamy Írta: [ -> ]Kedves Doktornő,

Én már lassan két éve küszködök puffadással és hasmenéssel. Már teljesen kivizsgáltak - volt gyomor és vastagbél tükrözésem is -, de nem találtak semmit. Azt gondoltam hátha a bélflórámmal van valami vagy esetleg candidám lenne? Önök melyik készítményüket ajánlanák ezekre a problémákra?

Kedves Halimamy!

Candida fertőzés csak felborult bélflóra esetén tud kialakulni, ezért nagyon fontos annak rendezése.
A ProGastro Immun-Aktív használatát javaslom, az első 1-2hétben akár dupla adagban is. A ProGastro Immun-aktív nevű probiotikus készítményünkkel kapcsolatban német egyetemeken (Freiburg, Mainz) történt klinikai vizsgálat, melynek során igazolták, hogy a készítmény használata mellett a nyálkahártyát védő ellenanyag (IgA) termelése és a természetes ölősejtek (ezek az első védelmi vonalunk főszereplői) száma nő. Ezek az adatok a természetes immunerősítő hatást is igazolják.
A használatát legalább 2 hónapra kell tervezni, de az egyén bélflórájától függően akár 3-4 hónap is szükséges lehet. Erről meggyőződhet, ha 2 hónap után elhagyja a port, néhány nap után érezni fogja, ha szükséges a folytatás.
Nagyon fontos tudni. hogy az immunrendszerre kifejtett jótékony hatás csak 3-4hét múlva jelentkezik! A nemzetközi szakirodalomban nem találni olyan vizsgálatot, mely ennél korábban igazolta volna azt. Tehát ha valaki immunerősítés céljából használ probiotikumot, minimum 2 hónapig szedje!

üdvözlettel
Pelle Judit dr.
Üdvözletem!

Egy hónapig szedtem a progastro 825 terméküket, nagyon sokat segített, újra elkezdtem "hízni", életerősebbnek érzem magam, stb. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A kérdésem az volna, hogy mennyi ideig célszerű folytatni a kúrát, érdemes-e áttérni az immun-aktív termékre? Illetve van egy ismerősöm, aki szintén panaszkodik néha gyomori diszkomfortra, de nincs semmilyen gasztroenterológiai problémája, neki is a progastro családot javasoltam, melyik terméket érdemes kipróbálnia?

Köszönettel

Adrián
(2010-11-03 11:55 AM)adrian Írta: [ -> ]Üdvözletem!

Egy hónapig szedtem a progastro 825 terméküket, nagyon sokat segített, újra elkezdtem "hízni", életerősebbnek érzem magam, stb. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A kérdésem az volna, hogy mennyi ideig célszerű folytatni a kúrát, érdemes-e áttérni az immun-aktív termékre? Illetve van egy ismerősöm, aki szintén panaszkodik néha gyomori diszkomfortra, de nincs semmilyen gasztroenterológiai problémája, neki is a progastro családot javasoltam, melyik terméket érdemes kipróbálnia?

Köszönettel

Adrián

Kedves Adrián!

Örömmel hallom jó tapasztalatait. Saját megfigyeléseink szerint az első alkalommal célszerű a bélflóra építését 8-12 hétig folytatni, mert akkor hosszútávú eredmény várható. Az első vagy második 825 kúra után jó szokott lenni az Immun-aktív-ra való áttérés, sőt azután ezt szokták használni tartósan. Kivétel az, ha krónikus bélgyulladásról van szó, mert ott hosszútávú tapasztalat szól a 825 használata mellett és ezt a vizsgálatok is alátámasztják. Persze a bélgyulladás alapkezelése melletti kiegészítésképpen.
Az ismerősével kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, mert nem tudom mi a probléma. Ha kivizsgálták és nála is a bélflóra eltérése az ok, akkor bátran elkezdheti az Immun-aktív-ot. Ha a hasmenés kifejezettebb, akkor a 825-öt is javasoljuk.
Ha részletesebb szakmai kérdése van, akkor küldje az info@progastro.hu címre és gasztroenterológus szakértőnk véleményét is kikérjük.

üdvözlettel

Pelle Judit dr.
Oldalak: 1 2
Referencia URL-ek